Need Help Guys - Rainbow Six: Vegas 2 for Xbox 360 (360) Forum - GameBattles Forums
Old 22 Dec 2010, 12:19 PM EST   #1
PaPa_cLiPsE
Road to Glory

PaPa_cLiPsE's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Orlando
Posts: 988
PaPa_cLiPsE post powerful words
Send a message via AIM to PaPa_cLiPsE
Need Help Guys

I;ve been trying to hook two xbox's up in my house to the same wireless router. They connect but the problem is they won't play together. If I am playing one game and send an invite to the room to the other xbxo it won't connect. Can't join party nothing. Can anyone help and the nats are open. Help is appreciated.
__________________

AIM: Cproctor2
PaPa_cLiPsE is offline   Reply With Quote
Old 22 Dec 2010, 10:40 PM EST   #2
Scrubuh
Spell Check Poster
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 138
Scrubuh is on a distinguished road
Now im pretty sure this has changed this 2008 but I know a guy who had that problem that bought a new router and it fixed the problem but I cant be certain on that anymore. May be your router settings also.
__________________
Quote:
Originally Posted by Killa-Deej771 View Post
Better watch ya mouth, before I hijack a plane and fly into your house.
Scrubuh is offline   Reply With Quote
Old 23 Dec 2010, 1:16 AM EST   #3
BIeed0uT
Star in the Making

BIeed0uT's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: California 510
Posts: 1,654
BIeed0uT is unpopular at this moment
well what the problem is that its running through the same wireless router.. my dad cant play ps3 wirelessly when i play xbox wireless also.. theres just an error that happens in the router. your going to have to get another router i think..
__________________

If i keep hustlin then im gon shine.

West Side 4 Fingaz, Count too much Money for you Broke *****z.
BIeed0uT is offline   Reply With Quote
Old 23 Dec 2010, 1:20 PM EST   #4
GaMeTiM3_v2
Testing the Waters
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 32
GaMeTiM3_v2 is on a distinguished road
Yeah chances are it's the router. I have this one. I run my xbox, my son's xbox, and a computer all wireless through it with no problems.

http://www.bestbuy.com/site/Cisco+Li...ract_desc=null
GaMeTiM3_v2 is offline   Reply With Quote
Old 23 Dec 2010, 3:03 PM EST   #5
MoB_FlatLine
Forum Nightmare

MoB_FlatLine's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: H-Town, TX
Posts: 9,776
MoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond reputeMoB_FlatLine has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to MoB_FlatLine Send a message via MSN to MoB_FlatLine Send a message via Skype™ to MoB_FlatLine
You need to adjust your router settings...had this problem as well before...I ended up making a static IP address for one of my PS3 and create a DMZ host for my Xbox

It's not the router itself...just figure out how to get into your router settings...should be like 192.168.x.xxx...just google it and you will probably find out...make sure to open your ports for your static IP...I think PortForward.com is the site I used to do that
MoB_FlatLine is offline   Reply With Quote
Old 29 Dec 2010, 2:34 PM EST   #6
Ace_Of_Death
Road to Glory

Ace_Of_Death's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 891
Ace_Of_Death post powerful words
Send a message via AIM to Ace_Of_Death
its the ports that the xbox's are using. The router is messing them up when they are attempting to connect. Get into the router settings and try to fix it that way

Hope that helps.
__________________
Ace_Of_Death

360 Gamertag = Ace Of Death o


Deadly FX HD Capturing and Montage Editing
http://www.youtube.com/user/AceOfDeatho

LegiT For Life
Ace_Of_Death is offline   Reply With Quote
Old 31 Dec 2010, 1:52 AM EST   #7
zBMaGic
Road to Glory

zBMaGic's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,138
zBMaGic is becoming hated
you have to manually assign ips to each xbox then port forward them i youtubed it then googled it ...
__________________
Need Beats for your Montage?
RainbowSix Vegas 2
3rd Nationals 09'
Halo Reach
33rd Columbus 12':(
zBMaGic is offline   Reply With Quote
Reply
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -4. The time now is 4:34 PM EDT.
Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.